WordPress

Wordpress er det største og mest udbredte CMS. Derfor er der rigtig mange udvidelser til systemet, så det er næsten altid muligt at finde et plugin, som kan de ting du står og mangler. Desuden er WordPress, super nemt at komme i gang med, og meget brugervenligt, selv for folk som ikke har forstand på hjemmesider.

Der findes rigtige mange temaer til WordPress, som både koster penge og er gratis. Derfor kan du relativt hurtigt, få en hjemmeside op og køre.

Min erfaring

Efter jeg har lært WordPress at kende, er det blevet mit favorit CMS. Jeg vil selvfølgelig vurdere ud fra opgaven, hvilket CMS der skal bruges, men i de fleste tilfælde vil jeg vælge WordPress.

Det er så meget nemmere for dig som bruger, at benytte i forhold til Joomla og på baggrund af det er jeg ikke i tvivl hvis valget står mellem Joomla og WordPress – WORDPRESS!

Mangler du hjælp til din WordPress hjemmeside eller mangler du en ny hjemmeside? Så kontakt mig på 60 11 02 87 eller kp@kristofferpalm.dk

Fordele

God brugervenlighed

WordPress er helt klart det mest brugervenlige CMS jeg har prøvet. Før i tiden var jeg ellers fortaler for Joomla, men efter at en kollega anbefalede mig at tage et nærmere kig på WordPress – blev jeg blæst bagover! Det er meget mere brugervenligt i forhold til Joomla, og kan nemt benyttes af ganske almindelige person, som ikke har den store viden omkring it.

God SEO

WordPress giver adgang til at du selv kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, på både en nem og gode måde. Udover det findes der mange gode plugins, som kan hjælpe dig med SEO. Her kan jeg fx anbefale Yoast SEO Plugin.

Nem tilpassning

WordPress har mange temaer, som man hurtigt kan installere og tilpasse. Med en dygtig webudvikler, kan du hurtigt få sat en god og brugervenlig løsning op. Det er selvfølgelig også muligt, selv at kaste sig over det, hvis man har lidt viden om HTML og CSS.

Ulemper

Skræddersyet design

Den eneste ulempe, som jeg ser det, er at det er kompliceret at lave dit eget skræddersyet design. Det er ikke umuligt, men jeg finder det noget nemmere i Joomla.