Magento

Magento er det førende e-handels system på markedet, og giver mulighed for mange funktionaliteter og moduler, hvilket er med til at styrke din webshop. Magento kan fås som gratis version og entreprise version. Derfor er en Magento løsning, både ideel til små og store virksomheder.

Der er meget delte meninger om at Magento ikke er noget for nybegynder, mens andre mener det modsatte. Jeg vil altid anbefale Magento, da det mere eller mindre kan ALT! Selvom du måske er ny inden for e-handels verden, og ikke har behov for så mange produkter og funktioner, så er Magento stadig nem og overskuelig at finde rundt i. Men når du så en dag få brug for at udvide shoppen, så vil Magento kunne klare det og du slipper for at skulle skifte system undervejs.

Min erfaring

Jeg er vild med Magento og har arbejdet med det siden 2011.

Magento er det bedste webshop system. Jeg har arbejdet med forskellige systemer, som Opencart, Virtuemart, Prestashop, og min erfaring er at Magento fungere bedst.

Jeg har sat mange Magento webshops op, både for små- og mellemstore virksomheder. Derfor har jeg stor erfaring, med temaer og tilpasning af temaer, indtil at kunden er tilfreds. Hvis kunden har specielle ønsker til funktionalitet, sørger jeg også for at disse blive implementeret i Magento webshoppen.

Udover det har jeg erfaring med at, yde support på Magento løsninger. Se evt. mere under support.

Du er meget velkommen til at kontakte, hvis du har nogle spørgsmål – 60 11 02 87 eller kp@kristofferpalm.dk

Fordele

Alt kan lade sig gøre

Magento er bygget som et open source system, som giver dig mulighed for at udvide webshoppen. Ønsker du en bestemt funktion, kan du få en udvikler, til at udvikle det til dig. Der findes et stort udvalg af udbydere, som kan hjælpe dig med dette. Da Magento er så stort et system, er du sikker på at kunne finde nogle udviklere, som kan leverer et stykke arbejde af højkvalitet.

Stort udvalg af extensions

Hvis du ønsker nogle forskellige extenstions til din Magento webshop, så findes der rigtig mange extensions at vælge i blandt. I modsætning til hvis du havde et lille hjemmebygget system og ville være relativt låst, så findes der tusindevis af muligheder når du benytter Magento.

Skalerbart

Hvis du begynder med en lille webshop, som har 10 produkter, kan du sagtens udvide, til at have 10.000 produkter. Der er ingen begrænsninger! Så hvis du vælger Magento, vælger du også et system for livet og undgår at skulle skifte platform, hvis du udvider din webshop.

Ulemper

Hosting
Magento er et tungt system at køre, og derfor kan du ikke bare hoste din løsning på et billigt webhotel. For at få en hurtigt webshop, kan det godt betale sig at vælge en god udbyder til at hoste din webshop.

Har du en langsom webshop, vil du miste mange kunder. Derfor er det en god ide at bruge nogle ekstra penge på at få et godt webhotel.

Kræver viden
Der findes mange gode guides og videoer, som man kan se på nettet for at få hjælp til Magento. Men det ændre ikke på at, Magento godt kan være lidt svært at arbejde med, hvis man ikke er så teknisk.

Mangler du hjælp til din webshop eller mangler du en ny webshop? Så kontakt mig her eller på kp@kristofferpalm.dk så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Du er også meget velkommen til at læse mere om her på min Magento blog.