Joomla

Joomla er et kendt Open Source CMS, som er brugervenligt og med mulighed for udvide med et hav af ekstra moduler.

Det er en stærk platform, som er meget udbredt. Det er et CMS system hvor det er nemt som webudvikler at skræddersy et design, 100% efter kundens ønsker. Der findes mere ende 8000 udvidelser, som hjælper til at imødekomme kundernes ønsker og krav.

Min erfaring med Joomla

Jeg har arbejdet med Joomla siden 2007, det vil sige i lidt over 8 år og i mange år har det været mit fortrukne CMS at arbejdet med. Jeg foretrækker Joomla, når jeg skal lave et 100% skræddersyet design til en kunden, da det er noget nemmere end i WordPress. Ud over det er jeg vant til at undervise og guide kunder i hvordan man bruger systemet.

Du er meget velkommen til at kontakte, hvis du har nogle spørgsmål – 60 11 02 87 eller kp@kristofferpalm.dk

Fordele

Brugervenligt

Som bruger af Joomla, er det nemt at navigere rundt i administrationspanelet. Panelet er designet simpelt og overskueligt, og kan derfor benytte af folk som ikke har den store tekniske viden.

Mange udvidelser

Der er over 8000 udvidelser til Joomla, hvilket gør CMS systemet meget fleksibelt med store tilpasningsmuligheder. Udover det er der rigtig mange udviklere, som løbende udvikler på Joomla og laver nye udvidelses muligheder. Så man står ikke pludselig med et system, som er forældet.

Ulemper

Kræver viden

Joomla kræver viden at kunne sætte op, medmindre at du benytter dig at et webhotel som har en one click installation mulighed. Desuden er det svært at tilpasse designet, medmindre du er webudvikler, eller køber en template og installerer.

 

Manglende SEO venlighed
Joomla er ikke så SEO venligt i forhold til hvis man kigger på WordPress. De SEO udvidelser man kan få til Joomla, er ikke særlig gode og meget indviklet at benytte hvis man ikke har forstand på det. Derfor vil det være nødvendigt med en SEO ekspert, hvis man vil opnå gode placeringer på søgemaskinerne.