Her kan du tjekke mit CV ud

Hvem er Kristoffer Palm?

Jeg interesserer mig for web udvikling, og den enorme udvikling der er i branchen. Jeg elsker at støde på forskellige udfordringer, som kræver man først skal undersøge hvordan udfordringen bliver løst. Jeg har haft en del forskellige jobs, og har derfor prøvet mange forskellige ting af, som gør at jeg altid er omstillingsparat.

Det betyder også at jeg ikke er bange, for at kaste mig ud i nye opgaver. I min fritid kan jeg godt lide at sejle og dykke. Det er helt fantastisk, at ligge vægtløs i vandet og betragte de smukke farver. Det er iøvrigt en fantastisk måde at stresse af på, da man har sine tanker helt for sig selv. Indtil videre er det blevet til dyk i Thailand, Egypten, og Danmark. Jeg er iøvrigt ved at starte en rejseblog op ved navn palmtrips.dk

Erfaring

August 2017 – Nu

Adwise Media

Projektleder & Afdelingsleder

Hos Adwise Media arbejder jeg nu som projektleder og afdelingsleder. Jeg sørger for at koordinere de opgaver, der kommer ind i huset. Derudover leder jeg afdelingen, så vi arbejder optimalt i forhold til de kompetencer som vi har.

Juni 2016 – Juli 2017

Adwise Media

Webdesigner

Hos Adwise Media arbejder jeg som webdesigner. Jeg hjælper med at tage i mod kravspecifikationer fra kunder, samt designe deres hjemmeside.

Februar 2015 – august 2016

it-works.dk

Webudvikler

Jeg er vendt tilbage igen hos it-works.dk, da de havde brug for en webudvikler efter nogle omstruktureringer. Her har jeg fået til ansvar at stå for, vores web afdeling og sørger for den daglige koordination af opgaver. Jeg bidrager med min erfaring fra mine tidligere jobs, og kommer med input til hvordan vi kan optimerer processer. Det er utroligt spændende at være i en lille virksomhed, hvor man kan være med til at påvirke den daglige arbejdsgang. Jeg står også får at udvikle vores hjemmesider i WordPress og Joomla, samt at udvikle webshops i Magento.

Oktober 2013 – November 2014

HKSDK Company A/S

Webudvikler

Som web medarbejder stod for at administrer firmaets forskellige hjemmesider, så tekst og billeder altid var opdateret til det nyeste. Udover det designede og oprettede jeg også nogle nye hjemmesider, som blev sat op i Joomla. Jeg fik også ansvaret for at oprette mail adresser til nye medarbejder, samt opdatering af forskellige produkt systemer. Med tiden blev jeg kastet ud i mange forskellige ad hoc opgaver, som også omfattede en del praktiske ting udenfor kontoret.

Januar 2013 – September 2013

it-works.dk

Webudvikler

Som web udvikler blev jeg ansat som en af de første, og var med til at komme med input til hvordan de forskellige forløb med kunderne skulle være. Jeg stod for opsætning og udvikling af hjemmesider i Joomla og Magento. Jeg havde selv kontakt til kunder, enten via telefon eller møde og styrede forløbet fra start til slut. Udover det yde jeg en del kundeservice, da jeg også passede support telefonen.

Oktober 2011 – September 2012

WEBSHOP3

Webshop Koordinator

Som webshop koordinator stod jeg for at udvikle Magento webshops. Jeg havde tidligere stiftet kendskab med Magento i min elev tid, hvor jeg synes det var et rigtig spændende system med mange muligheder. Derfor var jeg meget glad for at få mulighed, for at fordybe mig endnu mere i Magento. Arbejdet bestod af at tilrette skabeloner, indtil kunderne var tilfredse. Efterfølgende skulle der oprettes produkter, installeres moduler, og tilknyttes betalingsmodul. Jeg skulle også guide kunderne i hvordan systemet fungerede, så de skulle gå ind og opdatere deres produkter løbende.

Januar 2011 – Oktober 2011

Skandiaweb A/S

Webdesigner

Som web udvikler i Skandiaweb A/S, havde jeg mine egne kunder som jeg skulle tage hånd om. Processen begyndte med at få afstemt kundens forvetninger til deres nye hjemmeside, og efterfølgende udarbejde og opsætte et design i Joomla. Når kunden var tilfreds med hjemmesiden, så sørgede jeg for at oprette mail adresser til kunden, og ligge hjemmesiden online. Efterfølgende var der som regel lidt support, hvor kunderne skulle guides til hvordan de selv kunne redigere i deres hjemmeside. Jeg tilrette lagde selv min arbejdsdag, og havde nogle ugentlige mål som skulle overholdes.

Uddannelse

Januar 2007 – December 2011

Københavns Tekniske Skole

Mediegrafiker